top of page

Szolgáltatásaink

Szitanyomás

Tervezünk és készítünk különböző cégtáblákat, reklámtáblákat, matricákat dekorálunk üzlethelységeket és kirakatokat. Minden elképzelést kivitelezni tudunk így az utolsó miliméteréig egyedi és saját tervezésű táblát, dekorált helységet vagy terméket kapsz tőlünk. Természetesen az ország bármely pontján vállalunk dekorációs munkálatokat így nem kell külön céget megbíznod a helyszíni dekorációval.

Dekoráció

DSC06033_s.jpg

Roll-up, molinó, plakát, szórólap, vászonkép, formára vágott matrica, mesh  és még sorolhatnánk, hogy mennyi mindent létre tudunk hozni az Epson S30610-es széles formátumú nyomtatónk és a Xerox Versant 80-as digitális nyomtatónk segítségével helyben, rövid gyártási idővel. Nyomtatott termékeink nagy felbontásúak és hosszú élettartamúak, kérésre pedig UV-, víz-, karcállóvá is tudjuk tenni. Grafikai előkészítésről, ellenőrzésről vagy új vizuál létrehozásáról 4 grafikusunk valamelyike gondoskodik.

Nyomtatás

A tamponnyomás segítségével ívelt vagy sík felületű, műanyag, fém vagy fa tárgyakra tudunk nagyfelbontású, egészen apró nyomatokat elhelyezni 1-2 színben. Általában tollakat, ajándéktárgyakat, poharakat emblémázunk tamponnyomással, de az egészen különleges formájú apró műanyag alkatrészeket is hatékonyan lehet ezzel a technológiával nagy mennyiségben emblémázni.

Tamponnyomás

Kiemelt üzletágunk a szitanyomás, mely során egy különleges eljárással, szita és festék segítségével az adott grafika közvetlenül kerül fel az emblémázandó textil, műanyag fém vagy fa anyagra. A nyomat akár 8 színű vagy több színre bontott color kép is lehet. Általában munkaruhákat, reklám vagy rendezvény pólókat, textil szatyrokat és táskákat emblémázunk cégek számára, de kiszolgálunk webshopokat és magánszemélyeket is egyaránt. Hála a kiépült infrastruk-túránknak folyamatos és biztos hátteret tudunk nyújtani minden megrendelő számára.

Szitanyomás

Könyvborító, étlap, meghívó, névjegykártya, szórólap, katalógus, bélyegzőkészítés, díszdoboz, emlékérem, emlék-plakett vagy kupa és még sorolhatnánk. A tervezéstől a kivitelezésig kézben tartjuk az egész folyamatot. A legkülönbözőbb igényekkel találkoztunk és sikerült teljesítenünk szinte kivétel nélkül.

Nyomdai munkák

Kreatív stúdiónkban grafikusaink folyamatosan terveznek nyomdai kiadványokat, szórólapokat, plakátokat, reklám-táblákat, molinókat, kreatív hirdetéseket és természet-esen új céges arculatokat és logókat. Meghallgatunk, ötletelünk majd teljesen a céged igényeire készítünk el minden egyes grafikát. Rajongunk az igényes, letisztult arculatokért, a különleges grafikiai megoldásokért és hisszük, hogy egy jól megtervezett design képes hatni az emberek érzelmeire.

Grafikai tervezés

Gyártás kiszolgálásra szolgáló táblarendszerek, munkaterület elválasztás, jelölés technika, egyedi igényekre szabott, akár mozgatható információs táblák, layout táblák készítése. Munkaállomás tervezése és kivitelezése valamint későbbi karbantartása. Mindezt maximális rugalmassaggál és kreativitással tesszük, hisz sokszor a helyszínen derül ki az ügyfél részéről a pontos igény, méretek vagy akár a táblák végleges helye. A végeredmény pedig minden esetben az adott üzem, gyár egyedi igényeinek megfelelő termék, amely segíti a belső kommunikációt és növeli a gyártás hatékonyságát.

Üzemi dekoráció

dpgrafik_logo.png
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • behanceicon2

5400 Mezőtúr, Rákóczi út 4.

info@dpgrafik.hu

+36 56 350 056 / +36 30 269 2386

©All rights reserved. Proudly made by Dp Grafik Kft.

bottom of page