top of page

Műhely

1995 óta foglalkozunk főleg textil termékek (póló, vászonszatyor, pulcsi, kabát), reklám - és ajándéktárgyak nyomattal való ellátásával - elsősorban szitanyomással, míg a kisebb ajándéktárgyakat tamponnyomás segítségével. A kezdetektől fogva dolgozunk együtt más grafikai, produkciós irodákkal akiknek nincs kiépült szitanyomó műhelyük ezért nálunk készítettik el az ügyfeleiknek megtervezett termékeket.

Együtt működünk webshopot üzemeltető cégekkel is, hisz kialakított infrastruktúránknak köszönhetően stabil hátteret tudunk nyújtani és rövid határidőn belül szinte bármekkora mennyiségű rendelést el tudunk készíteni.


Folyamatosan nyomonkövetjük a szakmában történt legújabb változásokat, csak is minőségi festékeket használunk és a legnagyobb odafigyeléssel készítünk minden egyes emblémázott terméket.

DSC08123_feherebb.jpg

Kiemelt ügyfeleink

InvictusSc.png
motherson.png
Arakatletika.png
skylotec.png
zoltex.png
FFzrt.png
munkaruha88_logo.png
dpgrafik_logo_white.png

5400 Mezőtúr, Kiss János út 4.

info@dpgrafik.hu

+36 30 269 2386

©All rights reserved. Proudly made by Dp Grafik Kft.

DSC07859_s.jpg

Stúdió és műhely

Tökéletes párosítás?

Szerintünk az..ugyanis ha velünk dolgozol, nem csak megtervezzük céged arculatát vagy az általad kért grafikát, hanem ki is nyomtatjuk, meg is emblémázzuk és fel is dekoráljuk. Ötletelünk, tervezünk, nyomtatunk, dekorálunk mindezt teljesen a vállalkozásod / márkád igényeire szabva.

 

Szitanyomó műhelyükben pedig a megálmodott grafikák, valós formát öltenek általában pólókon, munkaruhákon vagy vászonszatyrokon. Legfőbb ügyfeleink közé tartoznak  a különböző reklám stúdiók, ügynökségek, vállalkozások. Köszönhetően a széleskörű infrastruktúránknak folyamatosan ki tudjuk szolgálni minden egyes ügyfelünket, legyen szó pár darabos megrendelésről vagy éppen több ezerről. Műhelyünkben naponta több mint 300 temékre kerül valamilyen nyomat és csak is tartós, kiváló minőségű festékekkel dolgozunk és a legnagyobb odafigyeléssel készítünk el minden egyes megrendelést.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a különböző iparágban jelenlevő vállalkozások számára, míg a kreatív stúdióknak, ügynökségeknek vagy webshop üzemeltetőknek stabil hátteret biztosítunk termékeik nyomattal való ellátására. Mindezt szívvel-lélekkel tesszük, mert hiszünk az igényes és tartós emblémázott termékek létjogosultságában.

Műhely

DSC08172_s.jpg

Stúdió

Jelenleg 3 grafikussal üzemel Mezőtúron megújult stúdiónk amely egyben a főhadiszállásunk is. Itt születnek meg a kreatív gondolatok és tervezzük meg a különböző grafikákat, táblákat, nyomatokat.

 

Igazán kreatív csapatnak tartjuk magunkat, rengetegszer terveztünk és fejlesztettünk ki saját, egyedi gyártású terméket, amely végül az adott gyárban rendkívűl hasznos termelés kiegészítő tábla lett. Emelett persze más kreatív stúdióktól, webshop üzemeltetőtől kapott grafikákat is mi készítünk elő, hogy az szitanyomásra, tamponnyomásra vagy nyomtatásra alkalmas legyen.

Tervezés mellett itt nyomtatunk és dekorálunk is. A széles formátumú nyomtatónk segítségével szinte bármilyen elképzelést létre tudunk hozni. Készítünk molinót, Roll-up-ot, cégtáblákat, belső infromációs táblákat, vászonképet és még sorolhatnánk. Teljes körű nyomdai szolgáltatást nyújtunk, a legkisebb vállalkozásoktól kezdve, önkormányzati intézmenyeken át a legnagyobb multinacionális cégekkel bezárólag.

DSC07893_s copy 2.jpg
DSC08119 copy.jpg
DSC07969_s.png
DSC01469_s.jpg
WFP_4051_kicsi.jpg
bottom of page