Szitanyomó műhelyünkben a megálmodott grafikák, logók valós formát öltve segítik elő vállalkozásod, - rendezvényed, arculatának fizikai megjelenését, széles körben való elterjedését.

Kiemelt szakterületünk a szitanyomás, melyet szívvel lélekkel végzünk lassan több mint 20 éve. A több 100 000 általunk emblémázott termékkel a hátunk mögött bátran kijelenthető, nincs olyan elképzelés amit ne tudnánk kivitelezni. A kiváló alapanyagok és szakmai tapasztalat garantálja az általunk nyújtott szolgáltatások minőségét, éppen ezért vállalunk minden emblémázott termékünkre 1 év kopásállósági garanciát.

Évek óta bennünk megbízó partnereink között megtalálható nemzetközi vállalatok, kis és közepes vállalkozások, webshop üzemeltetők és állami intézmények. 

 
 

Szitanyomás, emblémázás.

Ha még nem győztünk volna meg..

8

szín nyomás


Textil, fa, fém és műanyag termékeket tudunk akár 8 színű nyomattal ellátni. Színrebontó szoftverünk segítségével pedig képszerű nyomatokat is emblémázni tudunk.

1 év

kopásállóság garancia


1 év kopásállósági garanciát vállalunk emblémázott termékeinkre, amennyiben azt az előírásainknak megfelelően mossák, vasalják és használják.

20 éve

a szakmában

 

Rengeteg alapanyag ismeretet, tapasztalatot és szakmai tudást szereztünk ez idő alatt.

360°
Teljeskörű szolgáltatás

 

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a beszerzéstől kezdve, a grafikai tervezésen és emblémázáson át egészen a leszállításig.

Vizesbázisú festékek

 

Vizesbázisú festékeinknek köszönhetően a nagyobb méretű nyomatok is szinte egybe simulnak a póló anyagával, ami kényelmes viseletet biztosít.

Kényelmes pólók


Csak is olyan alapanyagokkal dolgozunk, amelyek tartósak és mi is szívesen viseljük a hétköznapokban.

Partnerprogram

Hosszútávú együttműködés esetén, partnereinknek további kedvezményeket tudunk biztosítani.

Rugalmasak vagyunk


Amennyiben szorít a határidő és jelzed azt felénk megpróbáljuk előrébb venni megrendelésedet.

Szuper kényelmes, emblémázott pólók, pulcsik, munkaruházat - teljesen a vállalkozásod igényeire szabva.

 

Megvalósítunk minden egyedi elképzelést, vízesbázisú festékeinknek köszönhetően a nyomat szinte eggyé válik a póló anyagával. 4 manuális szitanyomó gépünknek köszönhetően több ezer darabos megrendeléseket is vállalunk, extra szitanyomó szolgáltatásainkkal pedig teljesen személyreszabottá varázsoljuk pólóidat.

Textil termékek

Vászonszatyor

Emblémázott vászonszatyor és papírtáska kiváló felületet ad vállalkozásod reklámozására.
 

vaszontaska.hu-val együtt működve, akár egyedi méretű, natúr, fekete, fehér vászonszatyrok, papírtáskák beszerzésétől kezdve, az emblémázáson át egészen a leszállításig kézben tartjuk a megrendelésed. Több ezer darabos megrendeléseket is vállalunk, ha pedig szorít a határidő akár 24 órán belül elkészítjük a megrendelésedet. 

Emblémázott ajándéktárgyak, promóciós termékek, esernyő, hátizsák, sapka, bögre, toll, öngyújtó.

 

Habár vékony határon mozog, hogy mely tárgyakat szitanyomjuk vagy tamponnyomjuk, ami biztos, hogy egy logózott reklám és - ajándéktárgyak klassz kiegészítői lehetnek vállalkozásodnak, rendezvényeken pedig alap kellék márkád promótálására. 
 

Ajándéktárgyak

Fém lemezek, bőr vagy textil sablonok, műanyag fröccsöntött termékek, fa tárgyak emblémázása
 

Ha van egy saját gyártású fröccsöntött terméked vagy fém lemezed amit több ezer darabszámban kellene nyomattal ellátnod, hozd be hozzánk és szinte biztos, hogy megoldást tudunk nyújtani számodra! Jelenleg is emblémázunk különböző vállalkozásoknak bőrből készült egyedi termékeket, műanyag fröccsöntött csavarokat vagy éppen fém lemezeket.

Minden más

Munkáink. 2017-2018

 
 
 
 

Technológia.

A szitanyomás során a grafika egy speciális szitán keresztül, különböző előkezelés és festékek segítségével, közvetlenül kerül az emblémázandó felületre. Ezzel a technológiával szinte bármilyen anyagra el lehet helyezni a kívánt logónkat. Textil termékekre igény szerint teljesen színes, képszerű nyomat is készíthető.

Szitázható textil, fém, fa, műanyag, papír, karton és még az üveg és a kerámia is. 

Színek.

Az általunk használt összes festék kiváló minőségű, magas kopásállósággal rendelkeznek ezért a szitanyomással készült termékekre 1 év kopássállósági garanciát vállalunk.

A színhelyes nyomat létrehozásához a festéket, a PANTONE® színskála segítségével keverjük ki. A festék lehet vízes bázisú, oldószeres, műanyag bázisú vagy akár UV festék.

5400 Mezőtúr, Kiss János út 4.

info@dpgrafik.hu

+36 30 269 2386

©All rights reserved. Proudly made by Dp Grafik Kft.

  • Facebook
  • Instagram
dpgrafik_logo.png