Szitanyomó műhelyünkben a megálmodott grafikák, valós formát öltve segítik elő vállalkozásod, - rendezvényed, arculatának fizikai megjelenését, széles körben való elterjedését.

Kiemelt szakterületünk a szitanyomás, melyet a lehető legnagyobb tudással, precizitással és szeretettel végzünk több mint 20 éve. Több 100 000 általunk emblémázott termékkel a hátunk mögött bátran kijelenthető, nincs olyan elképzelés amit ne tudnánk kivitelezni. A kiváló alapanyagok használata, a szakmai tapasztalat és elhivatottság garantálja az általunk nyújtott szolgáltatások minőségét.

Partnereink között megtalálhatóak az iparág legkülönbözőbb területein jelenlévő nemzetközi vállalatok, kis és közepes vállalkozások, webshop üzemeltetők és állami intézmények is. 

Tradíció, precizitás és hatékonyság harmóniája

Szitanyomás során a grafika egy speciális szitán keresztül, különböző előkezelés, eljárás és festék segítségével kerül az emblémázandó felületre.

 

Ellenben a mai textil nyomtatókkal, szitanyomással gyorsabban és hatékonyabban emblémázhatóak a több száz vagy ezer darab termékből álló megrendelések, ezért habár elavult technológiának tűnik, a mai napig versenyképes -hatékonyságban és a tartós, minőségi nyomatok létrehozásában egyaránt.

Festék

Az általunk használt festékek kiváló minőségűek, és magas kopásállóságúak. Szitanyomó kollégáink nem ismernek kompromisszumot, a színhelyes nyomat létrehozásában. PANTONE® színskála segítségével, a legnagyobb odafigyeléssel keverik ki a kívánt árnyalatú festéket -amely lehet vízes bázisú, oldószeres, műanyag bázisú vagy akár UV festék is.

 

Szitanyomás, emblémázás.

Munkáink

Show More
 

Érvek, amik mellettünk szólnak

8

szín nyomás


Textil, fa, fém és műanyag termékeket tudunk akár 8 színű nyomattal ellátni. Színrebontó szoftverünk segítségével pedig képszerű nyomatokat is emblémázni tudunk.

1 év

kopásállóság garancia


1 év kopásállósági garanciát vállalunk emblémázott termékeinkre, amennyiben azt az előírásainknak megfelelően mossák, vasalják és használják.

20 éve

a szakmában

 

Rengeteg alapanyag ismeretet, tapasztalatot és szakmai tudást szereztünk ez idő alatt.

360°
Teljeskörű szolgáltatás

 

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a beszerzéstől kezdve, a grafikai tervezésen és emblémázáson át egészen a kiszállításig.

Vizesbázisú festékek

 

Vizesbázisú festékeinknek köszönhetően a nagyobb méretű nyomatok is szinte egybe simulnak a póló anyagával, ami kényelmes viseletet biztosít.

Kényelmes pólók


Csak is olyan alapanyagokkal dolgozunk, amelyek tartósak és mi is szívesen viseljük a hétköznapokban.

Partnerprogram

Hosszútávú együttműködés esetén, partnereinknek további kedvezményeket tudunk biztosítani.

Rugalmasak vagyunk


Amennyiben szorít a határidő és jelzed azt felénk megpróbáljuk előrébb venni megrendelésedet.

Munkáink. 2017-2018

 
 
 
 

Fém lemezek, bőr vagy textil sablonok, műanyag fröccsöntött termékek, fa tárgyak emblémázása
 

Legyen szó saját gyártású fröccsöntött termékről vagy fém lemezről amit több ezer darabszámban kellene nyomattal ellátnni, szinte biztos, hogy megoldást tudunk nyújtani az emblémázására. Jelenleg is emblémázunk különböző vállalkozásoknak bőrből készült egyedi termékeket, műanyag fröccsöntött termékeket, fém lemezeket.

Minden más

DSC05917_s.jpg

Ajándéktárgyak, esernyő, hátizsák, sapka, bögre, toll, öngyújtó stb. beszerzése és emblémázása

 

Az emblémázott reklám és - ajándéktárgyak remek eszközei lehetnek vállalkozásod márka megjelenésének erősítésére  -akár a hétköznapi életben, akár egy rendezvényen való megjelenés során. Több ezer darabos termékkatalósunkból a legkülönbfélébb termékkategóriákból tudsz választani.
 

Ajándéktárgyak

Vászontáska

Emblémázott vászontáska és papírtáska kiváló felületet ad vállalkozásod márka megjelenésének erősítésére.
 

Több ezer darabos készletről különböző színű, vastagságú, hosszú és rövid fülű vászontáskákat tudunk számodra elkészíteni - színes, szitanyomott vagy textil nyomtatott nyomattal, igény esetén egyedi, logózott címkével, országos kiszállítással akár 3-4 munkanapon belül!

DSC06327_s.jpg

Szuper kényelmes, emblémázott pólók, pulcsik, munkaruházat - teljesen a vállalkozásod igényeire szabva.

 

Megvalósítunk minden egyedi elképzelést, vízesbázisú festékeinknek köszönhetően a nyomat szinte eggyé válik a póló anyagával. 4 manuális szitanyomó gépünknek köszönhetően több ezer darabos megrendeléseket is vállalunk, extra szitanyomó szolgáltatásainkkal pedig teljesen személyreszabottá varázsoljuk pólóidat.

Textil termékek

5400 Mezőtúr, Kiss János út 4.

info@dpgrafik.hu

+36 30 269 2386

©All rights reserved. Proudly made by Dp Grafik Kft.

  • Facebook
  • Instagram
dpgrafik_logo.png