Szitanyomás, emblémázás.

8

color nyomás


Textil, fa, fém és műanyag termékeket tudunk akár 8 színű nyomattal ellátni. Színrebontó szoftverünk segítségével pedig képszerű nyomatokat is emblémázni tudunk.

1 év

kopásállóság garancia


1 év kopásállósági garanciát vállalunk emblémázott termékeinkre, amennyiben azt az előírásainknak megfelelően mossák, vasalják és használják.

20 éve

a szakmában

 

Rengeteg alapanyag ismeretet, tapasztalatot és szakmai tudást szereztünk ez idő alatt.

360°
Teljeskörű szolgáltatás

 

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a beszerzéstől kezdve, a grafikai tervezésen és emblémázáson át egészen a leszállításig.

Vizesbázisú festékek

 

Vizesbázisú festékeinknek köszönhetően a nagyobb méretű nyomatok is szinte egybe simulnak a póló anyagával, ami kényelmes viseletet biztosít.

Kényelmes pólók


Csak is olyan alapanyagokkal dolgozunk, amelyek tartósak és mi is szívesen viseljük a hétköznapokban.

Partnerprogram

Hosszútávú együttműködés esetén, partnereinknek további kedvezményeket tudunk biztosítani.

Rugalmasak vagyunk


Amennyiben szorít a határidő és jelzed azt felénk megpróbáljuk előrébb venni megrendelésedet.

Szuper kényelmes, emblémázott pólók, pulcsik, munkaruházat - teljesen a vállalkozásod igényeire szabva.

 

Megvalósítunk minden egyedi elképzelést, vízesbázisú festékeinknek köszönhetően a nyomat szinte eggyé válik a póló anyagával. 4 manuális szitanyomó gépünknek köszönhetően több ezer darabos megrendeléseket is vállalunk, extra szitanyomó szolgáltatásainkkal pedig teljesen személyreszabottá varázsoljuk pólóidat.

Textil termékek

Vászonszatyor

Emblémázott vászonszatyor és papírtáska kiváló felületet ad vállalkozásod reklámozására.
 

vaszontaska.hu-val együtt működve, akár egyedi méretű, natúr, fekete, fehér vászonszatyrok, papírtáskák beszerzésétől kezdve, az emblémázáson át egészen a leszállításig kézben tartjuk a megrendelésed. Több ezer darabos megrendeléseket is vállalunk, ha pedig szorít a határidő akár 24 órán belül elkészítjük a megrendelésedet. 

Emblémázott ajándéktárgyak, promóciós termékek, esernyő, hátizsák, sapka, bögre, toll, öngyújtó.

 

Habár vékony határon mozog, hogy mely tárgyakat szitanyomjuk vagy tamponnyomjuk, ami biztos, hogy egy logózott reklám és - ajándéktárgyak klassz kiegészítői lehetnek vállalkozásodnak, rendezvényeken pedig alap kellék márkád promótálására. 
 

Ajándéktárgyak

Fém lemezek, bőr vagy textil sablonok, műanyag fröccsöntött termékek, fa tárgyak emblémázása
 

Ha van egy saját gyártású fröccsöntött terméked vagy fém lemezed amit több ezer darabszámban kellene nyomattal ellátnod, hozd be hozzánk és szinte biztos, hogy megoldást tudunk nyújtani számodra! Jelenleg is emblémázunk különböző vállalkozásoknak bőrből készült egyedi termékeket, műanyag fröccsöntött csavarokat vagy éppen fém lemezeket.

Minden más

 
 
 
 
  • Facebook
  • Instagram