top of page
DSC07969_s_vagott.jpg
DSC01469_s.jpg

Szitanyomás

Szitanyomás során a grafika egy speciális szitán keresztül, különböző előkezelés, eljárás és festék segítségével kerül az emblémázandó felületre.
 
Ellenben a mai textil nyomtatókkal, szitanyomással gyorsabban és hatékonyabban kivitelezhetőek a több száz vagy ezer darab termékből álló megrendelések, ezért habár elavult technológiának tűnik, a mai napig versenyképes -hatékonyságban és a tartós, minőségi nyomatok létrehozásában.

Festék

Az általunk használt festékek kiváló minőségűek, és magas kopásállóságúak. Szitanyomó kollégáink nem ismernek kompromisszumot, a színhelyes nyomatok létrehozásában. PANTONE® színskála segítségével, a legnagyobb odafigyeléssel keverik ki a kívánt árnyalatú festéket -amely lehet vízes bázisú, oldószeres, műanyag bázisú vagy akár UV festék is.

Textil termékek

Szitanyomás, emblémázás

Vászonszatyor
DSC07051_ss.jpg

Szuper kényelmes, emblémázott pólók, pulcsik, munkaruházat - teljesen a vállalkozásod igényeire szabva.

 

Megvalósítunk minden egyedi elképzelést, vízesbázisú festékeinknek köszönhetően a nyomat szinte eggyé válik a póló anyagával. 4 manuális szitanyomó gépünknek köszönhetően több ezer darabos megrendeléseket is vállalunk, extra szitanyomó szolgáltatásainkkal pedig teljesen személyreszabottá varázsoljuk pólóidat.

Textil termékek

Vászontáska

Emblémázott vászontáska és papírtáska kiváló felületet ad vállalkozásod márka megjelenésének erősítésére.
 

Több ezer darabos készletről különböző színű, vastagságú, hosszú és rövid fülű vászontáskákat tudunk számodra elkészíteni - színes, szitanyomott vagy textil nyomtatott nyomattal, igény esetén egyedi, logózott címkével, országos kiszállítással akár 3-4 munkanapon belül!

DSC06327_s.jpg
DSC05917_s.jpg

Ajándéktárgyak, esernyő, hátizsák, sapka, bögre, toll, öngyújtó stb. beszerzése és emblémázása

 

Az emblémázott reklám és - ajándéktárgyak remek eszközei lehetnek vállalkozásod márka megjelenésének erősítésére  -akár a hétköznapi életben, akár egy rendezvényen való kitelepülés során. A több 1000 darab terméket tartalmazó webshopunkon a legkülönfélébb termékkategóriákból tudsz választani.

Ajándéktárgyak

Fém lemezek, bőr vagy textil sablonok, műanyag fröccsöntött termékek, fa tárgyak emblémázása
 

Legyen szó saját gyártású fröccsöntött termékről vagy fém lemezről amit több ezer darabszámban kellene nyomattal ellátnni, szinte biztos, hogy megoldást tudunk nyújtani az emblémázására. Jelenleg is emblémázunk különböző vállalkozásoknak bőrből készült egyedi termékeket, műanyag fröccsöntött termékeket, fém lemezeket.

Ipari termékek

Munkáink

Ajándéktárgyak
Árajánlatkérés
Minden más
Áraink

Szitanyomó műhelyünkben a megálmodott grafikák, valós formát öltve segítik elő vállalkozásod, - rendezvényed, arculatának fizikai megjelenését, széles körben való elterjedését.

Kiemelt szakterületünk az emblémázás, melyet a lehető legnagyobb tudással, precizitással és szeretettel végzünk több mint 20 éve. Több 100 000 általunk emblémázott termékkel a hátunk mögött bátran kijelenthető, nincs olyan elképzelés amit ne tudnánk kivitelezni. A kiváló alapanyagok használata, a szakmai tapasztalat és elhivatottság garantálja az általunk nyújtott szolgáltatások minőségét. Nincs megalkuvás, csak a kiváló végeredményt ismerjük!

Partnereink között megtalálhatóak az iparág legkülönbözőbb területein jelenlévő nemzetközi vállalatok, kis és közepes vállalkozások, webshop üzemeltetők és állami intézmények is. 

dpgrafik_logo_white.png

5400 Mezőtúr, Kiss János út 4.

info@dpgrafik.hu

+36 30 269 2386

©All rights reserved. Proudly made by Dp Grafik Kft.

bottom of page